Hirsirakentaminen – hoidamme projektisi alusta loppuun asti

Hirsirakentaminen – hoidamme projektisi alusta loppuun asti

Hirsirakentaminen – hoidamme projektisi alusta loppuun asti

Hirsirakentaminen vaatii alan erikoisammattitaitoa sekä käytännön kokemusta hirren kanssa työskentelystä – näitä kumpaakin meiltä Mökki Timberillä löytyy rutkasti. Kaunis, kestävä ja käytännöllinen hirsi on materiaalina hyvin perinteinen, mutta taitavissa käsissä siitä saadaan luotua upeat ratkaisut myös moderniin makuun.


Rakennamme hirsiset mökit, talot, huvilat ja muut rakennukset toiveidesi mukaan. Projektin vaativuudella tai laajuudella ei ole merkitystä, jokainen toimeksianto on meille yhtä tärkeä.

 

Hoidamme rakennusprojektin alusta loppuun asti, perustuksista aina viimeisiin viimeistelyihin. Tarvittaessa teemme myös rakennuksen pohjatyöt ja muut kaivuutyöt tehokasta maanrakennuskalustoamme hyödyntäen. Ota meihin yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa – laitetaan hirsirakentamisen projektisi kerralla käyntiin!

Pyydä tarjous

Talotehtaiden hirsitalo- ja hirsimökkipakettien pystytykset

Palveluihimme kuuluu myös talotehtaiden hirsitalo- ja hirsimökkipakettien pystytykset. Hoidamme pystytystyön tehokkaasti ja turvallisesti asianmukaista kalustoa hyödyntäen. Anna alan ammattilaisen hoitaa pystytystyö ja varmista kestävä ja laadukas lopputulos!

 

Olemme pystyttäneet lukuisia hirsisiä rakennuksia, suuria ja pieniä, ympäri Suomen menestyksekkäin lopputuloksin.

Katso kuvagalleria